Accent adviseurs

van de fysieke leefomgeving

Accent adviseurs bestaat sinds 2005. Als adviesbureau voor de fysieke leefomgeving ontwikkelen wij visies binnen een complex speelveld van wensen, trends en regels. Binnen deze kaders belooft Accent adviseurs één ding: we geven behoeften van opdrachtgevers en de maatschappij de ruimte. Dit doen wij onder andere vanuit de thema’s, Ruimtelijke Ontwikkeling, Gebiedsontwikkeling, Verkeer en Parkeren, Mobiliteit, Civiele techniek en Energietransitie. Inhoudelijk en met een visie op het proces. Met een open en transparante communicatie. Naar opdrachtgevers en stakeholders.

Wie bij of met Accent adviseurs werkt, voelt de vrijheid om te verkennen, het randje op te zoeken en verbetering te vinden. Onafhankelijk, maar altijd vanuit de wetenschap dat er een team van collega’s, deskundigen en partners achter ons staat.

Wij zien onze adviezen als een vertrekpunt voor de toekomst. Door objectief, transparant en vooral eerlijk te zijn in ons doen en laten, kun je erop bouwen dat het een toekomst wordt waar we zelf ook deel van uit willen maken.

We weten waar wij mee bezig zijn. Wat het totaalplaatje is. En vinden het heerlijk om die visie te realiseren in balans met details, regels en procedures. Zo zijn wij verrassingen voor, lopen processen soepel en werken we samen naar een ambitieus resultaat.

Hoe complex de uitdagingen in onze leefomgeving ook zijn, Accent adviseurs bijt zich erin vast. We zijn betrokken van begin tot eind, van visie tot realisatie. Alles hangt samen en is met elkaar verbonden. Juist daarom is Accent adviseurs dat ook met iedere uitdaging die wij aangaan.
 

Social Media

Youtube

Bezoekadres

Luchthavenweg 13E Eindhoven, Nederland.

Contactgegevens

T. 040-3030095
E. info@accentadviseurs.nl
Contactpersoon Alex van den Heijkant

Artikelen, evenementen & downloads van Accent adviseurs