Adverteren

Biind is hét landelijke integrale platform voor bestuurders, beleidsmakers, projectleiders en beheerders binnen de openbare ruimte-, mobiliteits-, bouw- en infrasector. Mensen die weten dat samenwerken dé manier is om de grote opgaven waar we voor staan met succes aan te pakken.

Communiceren

Biind biedt een podium om 24/7 nieuws, innovaties, projecten, visies, kennis, ervaringen en vragen te delen. Onze onafhankelijke positie en het grote bereik zorgen voor maximale impact.

Verbiinden

Biind verbindt leden, experts, partners en externen met elkaar om zo kennisuitwisseling, co-creatie, samenwerking, netwerkvorming en business te stimuleren.

Activeren

Biind gaat voor impact. Daadwerkelijk opgaven een stap verder brengen. Essentiële onderwerpen programmeren we voor langere tijd en besteden er via alle podia aandacht aan. We agenderen waar nodig, volgen de ontwikkelingen en borgen de resultaten. We brengen mensen in beweging.

Meer weten?

Vul dan vrijblijvend het formulier in en download dan onze partnerbrochure.

partnerbrochure

Download de partnerbrochure

In deze brochure vind je alle informatie over Biind en de mogelijkheden om aan te sluiten als partner en/of bedrijfslid.

Bedrijfsprofiel

Plaats uw bedrijfsprofiel in ons online brancheregister en/of in het Magazine.

Uw personeelsadvertentie zichtbaar bij professionals uit de sector?

  • Vacature staat op de website voor 30 dagen
  • Vacature gaat mee in de nieuwsbrief en wordt aangejaagd via onze social media kanalen.
  • De prijs per vacature bedraagt 550,-