Accent Adviseurs sluit zich aan als Biind Partner

donderdag 19 januari 2023

Biind is een nieuwe partner rijker: Accent adviseurs uit Eindhoven. Een adviesbureau dat actief is in de gehele fysieke leefomgeving. Het bureau brengt multidisciplinaire kennis in en combineert managementvaardigheden met adviserend vermogen.

Kenmerkend voor Accent Adviseurs is dat ze het hele proces beheersen. “We begeleiden het hele proces, van visie(-vorming) tot uitvoering”, vertellen Marcel Brands (directeur) en Bram Louwers (procesmanager). “We houden overzicht en brengen vakkennis in. Samen met de opdrachtgever ontdekken we de precieze vraag. Vervolgens kom je in een dynamisch proces. We volgen de afgesproken route, maar zijn ook flexibel om deze onderweg aan te passen. Dat doen we samen met de opdrachtgevers en stakeholders. Deze werkwijze typeert ons en past bij ons. Onze kracht is dat we de vraag achter de vraag weten te formuleren.”

Bij Accent adviseurs werken generalisten, met kennis van een breed scala aan onderwerpen. Dat gaat van ruimtelijke ontwikkeling, via mobiliteit tot water en energie. Meer weten over wat Accent Adviseurs voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.accentadviseurs.nl 
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.