Biind Magazine over natuurinclusief bouwen

vrijdag 18 november 2022

In het nieuwste Biind Magazine staat het thema natuurinclusief bouwen centraal. Daarnaast veel aandacht voor Congres Natuurlijk 2022, het evenement dat op 24 november in Zwolle plaatsvindt.

10 oplossingen voor biodiversiteitscrisis

Je leest onder meer een interview met twee leden van de Nationale DenkTank, een groep jonge denkers en doeners die zich bogen over de biodiversiteitscrisis. In het magazine geven ze alvast een voorproefje van hun bevindingen.

Maak natuurinclusief bouwen verplicht

In een aantal interviews komen ecologen aan het woord, elk met een eigen verhaal. Over een ding zijn ze het wel eens: maak natuurinclusief bouwen verplicht! De tijd van proberen, van stimuleren en van goede wil is voorbij. We moeten haast maken met het herstel van biodiversiteit.

Lees Biind Magazine over natuurinclusief bouwen

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.