Verdieping en ontmoeting op 4 Verbindingsdagen

dinsdag 16 juni 2020
timer 3 min
Verdieping en ontmoeting op 4 Verbindingsdagen

Met vier Verbindingsdagen, elk met een eigen thema, bieden we het beste van twee werelden: geen reistijd, geen uitstoot en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken.

Nu met veel mensen fysiek bij elkaar komen voorlopig geen optie is en de behoefte aan ontmoeting en kennisdeling blijft, bieden de Verbindingsdagen van Acquire uitkomst. Een inspirerende keynote, verdiepende parallelsessie, een beursvloer én de mogelijkheid tot netwerken. De komende weken staan vier Verbindingsdagen op het programma, elk met een ander thema. Waar kunnen we jou verwelkomen?

Verbindingsdag Licht in de Openbare Ruimte

Dit evenement wordt op 18 juni in samenwerking met stichting OVLNL georganiseerd. Lichtontwerper Philip Ross verzorgt de keynote en tijdens drie parallelronden wordt de verdieping gezocht. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer toegankelijkheid van verlichting, omgevingsgericht lichtontwerpen en sociale verligheid. Kijk hier voor het volledige programma.

Verbindingsdag Beter in Burgerparticipatie

De eerste Verbindingsdag Beter in burgerparticipatie vindt online plaats op 25 juni 2020 van 13:30 tot 17:30 uur. Aanleiding is het Expertboek In 10 stappen Beter in burgerparticipatie, het praktische instructieboek voor iedereen die bewonersparticipatie doet of met bewonersinitiatieven te maken heeft. Ben jij ook zo’n participatie-doener maar weet je soms niet hoe? Wil je je, samen met andere doeners en participatieprofessionals verbeteren als participatievakman? Doe dan en meld je aan voor de Verbindingsdag Beter in burgerparticipatie.

Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen

Gemeenten benaderen buiten spelen steeds meer integraal. Sporten, spelen en bewegen in de leefomgeving zijn niet los van elkaar te zien. Die vervlechting vertaalt zich naar beleid; buiten spelen is onderdeel geworden van een veel breder en sector-overstijgend gemeentelijk beleid. De Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen is op 30 juni en wordt georganiseerd door Acquire Publishing, in samenwerking met Ruimte voor de Jeugd, Jantje Beton, Branchevereniging Spelen en Bewegen, VNG gaat over de veranderingen die in buiten spelen en bewegen gaande zijn en belicht  actuele trends en ontwikkelingen, en schetst zo de kaders van het nieuwe normaal in buiten spelen. Wil jij hierbij zijn?

Verbindingsdag Klimaatbestendige Gemeente

Het klimaatbestendig maken van de openbare ruimte is een actueel vraagstuk. De effecten van klimaatverandering zijn nu al duidelijk te merken: hogere temperaturen, mildere en nattere winters, hevigere buien, meer kans op wateroverlast, meer kans op droge zomers en hittestress in de stad. Het is van belang om bij nieuwe investeringen in de openbare ruimte rekening te houden met deze kwetsbaarheid. De opgave is te bouwen aan een klimaatbestendige en waterrobuuste inrichting van de openbare ruimte. Keynote Reinier van den Berg en kennispartners VHG, Kragten en NL Greenlabel geven de dag vorm. Schrijf je nu in voor dit evenement op 2 juli.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.