Je bent hier: Home | Masterclass 'Stop met bewonersavonden'

Masterclass 'Stop met bewonersavonden'


Bewonersavonden werken niet om de participatie op gang te brengen, maar wat dan wel? Leer het tijdens de masterclass 'Stop met bewonersavonden'. 

In de Masterclass ‘Stop met bewonersavonden!’ leer je hoe je een representatieve groep bereikt en plannen in co-creatie maakt, zonder dat het ellenlange processen met zich mee brengt. Anne-Mette van Lieshout-Andersen van AM Landskab draagt tijdens deze dynamische Masterclass haar kennis over, van talrijke praktijkvoorbeelden waarbij proces en resultaat van een ruimtelijk project, juist zonder de traditionele bewonersavond, beter is geslaagd.

Deze masterclass is onder meer geschikt voor: bestuurders, beleidsmedewerkers,project- en procesmanagers ruimtelijk én sociaal. 

De masterclass vindt plaats op 11 april in Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert