Je bent hier: Home | Rondetafel 'Communiceren met de burger'

Rondetafel 'Communiceren met de burger'

In de actieve samenleving vinden overheden het belangrijk dat burgers meedenken en participeren, maar in de praktijk komt dat moeizaam van de grond. Hoe kunnen overheden burgers beter bij hun te voeren beleid betrekken? Biind Expert Mark Verhijde is op 2 oktober gespreksleider tijdens de Rondtafel over ‘Communiceren met de burger’. Biind geeft twee wildcards weg.

Samen met tien vakexperts gaat Verhijde op zoek naar een antwoord op die vraag. Tijdens de rondetafel wil Verhijde een lijst opstellen met do's en dont's voor overheden om de burger te betrekken.

Meepraten?

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Wil jij meepraten? Stuur dan een mail naar redactie@biind.nl met daarin je inhoudelijke motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent om het gesprek naar the next level te helpen.

Ben je verhinderd en kan je niet meepraten, maar wil je wel graag je bijrage leveren? Dat kan op een aantal manieren:

  • Welke vragen heb jij op bovenstaande thema’s? Stuur ze de redactie toe en wij nemen ze mee in de discussie.
  • Wil je aanschuiven? Leden van Biind kunnen zich aanmelden voor een wildcard, waarvan we er twee per Rondetafel beschikbaar stellen.
  • Heb je zelf een thema waarover je graag een Rondetafel wilt organiseren? Je suggesties zijn welkom.

Meer weten over de Rondetafels van Biind? Lees het hier.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Het Rondetafelgesprek vindt plaats tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte, op 2 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. De Vakbeurs is gratis toegankelijk. Meld je hier aan.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert