Je bent hier: Home | Parkeerbeheer Congres 2020

Parkeerbeheer Congres 2020

Op dinsdag 3 november wordt het online Parkeerbeheercongres 2020 gehouden.

De voorbereidingen voor de 5de editie van het Parkeerbeheer Congres zijn in volle gang. Op dinsdag 3 november 2020 ontmoeten we jullie graag. Online. Veilig en vanaf je thuiswerkplek. Dit congres staat in het teken van visies en ervaringen uitwisselen, kennis vergaren en kennis maken. Om zo beleid in de toekomst goed te kunnen vormgeven en -beheer en parkeerbeleid efficiënt en effectief uit te voeren.

Het congres heeft een zeer divers programma en biedt voldoende mogelijkheden om te netwerken. Barend Jansen van de provincie Zuid-Holland zal de openingskeynote verzorgen. Hij komt vertellen over hoe het verlagen van de parkeernorm ervoor zorgt dat er ruimte gecreëerd wordt voor woningbouw. In de drie sessierondes waarin gelijktijdig verschillende onderwerpen aan bod komen, worden de laatste ontwikkelingen besproken op het gebied van parkeerbeheer en parkeerbeleid. In deze nieuwsbrief worden alvast drie sessie uitgelicht.

Kijk hier voor meer informatie en/of inschrijven
 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert