Je bent hier: Home | Esri GIS Conferentie & Tech

Esri GIS Conferentie & Tech

Gekoppelde partners

De Esri GIS Conferentie & Tech in september zal dit jaar online plaatsvinden. Het jaarlijkse evenement is volledig vanuit huis te volgen op woensdag 23 en donderdag 24 september 2020.

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Jaarlijks nemen meer dan 1500 mensen deel aan deze tweedaagse conferentie. 

Wat kunt u verwachten?

Het ochtendprogramma van beide dagen bestaat uit key note-presentaties waarin sprekers hun visie op hun eigen vakgebied delen. Het middagprogramma bestaat uit verdiepende sessies met verhalen uit de praktijk en door de praktijk. Daarnaast worden er technische sessies gehouden. Uiteraard is er ook een beurs met onder andere stands van bedrijven uit de GIS-sector. 

Meer informatie

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert