Je bent hier: Home | Boeklancering In 10 stappen beter in burgerparticipatie

Boeklancering In 10 stappen beter in burgerparticipatie

Op 14 mei wordt het boek In 10 stappen beter in burgerparticipatie feestelijk gelanceerd, online uiteraard. En met een try-out van de Digiklas Beste Bewonersgroep met de Actorenanalyse.

In 10 stappen beter in burgerparticipatie is een instructieboek. Het is bedoeld voor jou als professional die met burgerparticipatie en bewonersinitiatieven te maken heeft in het dagelijkse werk. 

Wat je leert is hoe je echt beter wordt in het betrekken van bewoners in je werk en hoe je omgaat met initiatieven uit de samenleving. We nemen je in 10 stappen mee in dat leerproces. Het is praktisch, met instructies, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Je gebruikt het om mee te werken en uit te leren, of je nu projectleider, beleidsadviseur, uitvoerder, wijkcontactambtenaar of bijvoorbeeld woonconsulent bent. Heb je te maken met bewoners? Dan hebben we dit Expertboek voor jou gemaakt. Hier bestel je ook alvast jouw exemplaar, zodat je die nog voor de lancering ontvangt.

Programma Boeklancering 14 mei

15.00 - 16.30 uur  Voorprogramma, met try-out Digiklas – les 3 (Actorenanalyse)
16.30 - 17.00 uur  Online boeklancering In 10 stappen beter in burgerparticipatie
17.00 - 17.30  uur  Netwerkborrel (bring your own)

Wil je bij de lancering van het boek zijn op 14 mei? Meld je aan op de website. Je kunt ontvangt vooraf drie linkjes om mee te doen. Je bepaalt dus zelf of je van 15.00 - 17.30 uur aanhaakt of slechts één of twee van de drie delen.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert