Biind: even voorstellen

donderdag 1 november 2018
timer 4 min
Biind: even voorstellen

Het team van Biind heet je van harte welkom!

Tijdens de inspiratiedagen Biind Brainz lanceren we Biind officieel, maar je kunt nu natuurlijk al met ons kennismaken. Onze community managers stellen zichzelf en het concept aan je voor.

Hallo, 

Wij zijn Geert en Erna, community-managers van Biind. Hét netwerk waar we samenwerken aan thema’s van nu. Samen met ons Biind team en samen met jou.   

Even voorstellen  
Biind is een netwerk van professionals die samen werken aan concrete opgaven in het domein van ruimte, mobiliteit, bouw en infra. De Biind kalender staat boordevol activiteiten die voor en door leden worden georganiseerd. Via onze site, updates, digitale magazines, social media en thema- en netwerkbijeenkomsten diepen we thema’s uit, delen ervaringen, ontmoeten elkaar, bespreken innovaties, visies en projecten, werken aan praktijkcasussen en ontwikkelen onze persoonlijke vaardigheden. Interactie en samenwerking staan centraal. Jij bepaalt, en het Biind team van Acquire fungeert als facilitator, aanjager en stimulator.  

Biind: samenwerken aan thema’s van nu 
Opgaven op het gebied van klimaat, verslimming, vergroening, vergrijzing, verduurzaming of vervoer vragen om nieuwe inzichten vanuit elk niveau van de sector, van bestuur en beleid tot beheer. Op Biind bespreken we deze opgaven, brengen ze een stap verder, bieden leden het podium en delen alle opgedane kennis. Biind is integraal, oplossingsgericht, direct toepasbaar, in een verrassende mix van mensen met een achtergrond in de openbare ruimte, mobiliteit, bouw of infra.

Samen weten we meer  
Biind is er voor en door alle ruimte- en mobiliteitsprofessionals. We verbinden jong en oud, beleid en beheer, groen en grijs (en blauw), student en professional, specialist en generalist, markt en overheid. Want samen weten we meer.  

We zien je graag bij Biind.

         

Geert Dijkstra           Erna Jansen  

geert@biind.nl          erna@biind.nl   
 

Wat kun jij met Biind? 

Gratis service voor Acquire relaties 
Met vijftien titels op het gebied van openbare ruimte, mobiliteit, bouw en infra voorziet Acquire Publishing al meer dan vijftien jaar professionals van informatie en inspiratie in hun vakgebied. Magazines, nieuwsbrieven, social media en bijeenkomsten worden ingezet om kennis te delen, ontmoetingen te stimuleren en inspiratie te bieden.  

Vanaf 1 oktober biedt de tienkoppige redactie van Acquire al haar relaties gratis (minimaal) zeven keer per jaar het Biind Magazine en de wekelijkse Biind nieuwsbrieven aan. Als aanvulling op de bestaande titels waarin het vak(gebied) centraal staat, gaat Biind in op de actuele opgaven waarvoor samenwerking en integraal denken en doen tot succes leidt. Denk aan klimaat, toegankelijkheid, verslimming, energie en circulariteit.

Bezoek de Biind bijeenkomsten 
De kalender voor 2019 is volop in ontwikkeling en staat boordevol inspirerende bijeenkomsten waar je je kennis kunt verrijken, je netwerk versterken en inspiratie op kunt doen voor je dagelijks werk. Op de kalender onder meer het jaarlijkse Biind congres, themabijeenkomsten, persoonlijke vaardigheidstrainingen, hackatons rond concrete opgaven en excursies in binnen- en buitenland. 

Heb je zelf suggesties voor onderwerpen? Wil je je (unieke) kennis delen als trainer? Wil je gastheer zijn van een evenement als het Biind congres? Neem contact op met Geert of Erna (zie boven).

Geef je mening, vul de Biind Enquêtes in 
Biind werkt vraaggestuurd. Via beknopte enquêtes peilen we regelmatig de stemming in de sector en vertalen dat naar artikelen, bijeenkomsten en workshops. Laat je stem dus horen.

Inspireer de community, wordt Biind Expert
Bij Biind informeren en inspireren we elkaar. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen met een prikkelende visie, een goed verhaal, een bijzondere ervaring, een innovatief concept. We bieden hen graag het podium als Biind Expert. Wil je Expert worden? Informeer naar de mogelijkheden.

4, 5 en 6 december Biind Brainz: drie dagen de kas in   
Begin december staan de eerste themabijeenkomsten van de Biind community op de agenda. Drie dagen de kas in om ideeën tot bloei te brengen bij stadslab Brainz naast station Zwolle. Gegarandeerd geïnspireerd de Kerstvakantie in! Je kunt je inschrijven per dagdeel op de thema’s Klimaat, Groen, Toegankelijkheid, Smart City en Smart Mobility. Meer info en aanmelden (voor slechts € 95,-) via www.biindbrainz.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.