OchtendMensen nieuwe Biind Partner

dinsdag 9 mei 2023

Biind is een nieuwe partner rijker. OchtendMensen maakt vanaf nu onderdeel uit van onze community. Graag stellen we de organisatie aan je voor.

Werknemers die hun hele carrière bij hetzelfde bedrijf doorbrengen zul je bij OchtendMensen niet snel tegenkomen. OchtendMensen, onderdeel van TwynstraGudde, is een driejarig ontwikkelprogramma voor jonge professionals. In die periode werken zij aan maatschappelijke opgaven en tegelijkertijd verbreden zij hun netwerk, zodat ze na drie jaar nog beter beslagen ten ijs komen voor de rest van hun loopbaan. Albert Pansier is een van de weinigen die niet na drie jaar het pand verliet. Na het reguliere traject ging hij verder als manager, waarbij hij inmiddels 15 adviseurs begeleidt. “Enerzijds begeleid ik ze in hun persoonlijke ontwikkeltraject, maar anderzijds zoek ik ook naar uitdagende opdrachten waar ze mee aan de slag kunnen.”

De adviseurs van OchtendMensen werken aan uiteenlopende opgaven, onder andere op het gebied van Klimaat & Duurzaamheiden Stad & Natuur. Dat doen ze in de rol van projectmanager, secretaris, adviseur of omgevingsmanager. Waarom kiest een opdrachtgever voor OchtendMensen? Pansier: “Met TwynstraGudde hebben we een vaste basis, dat wekt vertrouwen. En hoewel onze adviseurs misschien nog geen inhoudelijk experts zijn, beschikken ze wel over de skills van project- en omgevingsmanagement. Daarnaast hebben ze een open blik, zijn ze ambitieus en sociaal vaardig. Het belangrijkste is echter dat al onze collega’s een intrinsieke motivatie hebben, op het gebied van verduurzaming, het versterken van de biodiversiteit of woningbouw. Het is immers deze generatie die het echt aangaat. Uiteraard hebben we allerlei soorten opdrachtgevers en bijbehorende opdrachten. Maar als een opgave aansluit bij die intrinsieke motivatie staat iedereen echt te springen om aan de slag te gaan.”

De komende tijd zullen de adviseurs van Ochtendmensen het podium van Biind gebruiken om hun kennis te delen. Ben je benieuwd naar de impact van OchtendMensen en wil je weten hoe je ze kan inschakelen? Kijk hier dan verder!