Je bent hier: Home | Masterclass Bouwstenen voor de Toekomst

Masterclass Bouwstenen voor de Toekomst


Wegens het grote succes van de eerste twee masterclasses, wordt Bouwstenen voor de Toekomst op 2 juli herhaald. 

De masterclass wordt verzorgd door Yvonne Witter en Danielle Harkes, de auteurs van het boek Bouwstenen voor de Toekomst. 

De masterclass is bestemd voor bestuurders, managers en projectleiders van woningcorporaties en zorgorganisaties, gemeenten, welzijnsorganisaties, patiënten- en consumentenorganisaties, actieve burgers, makelaars, ondernemers, banken en fondsen. 

Daarnaast is de masterclass zeer geschikt voor architecten, stedenbouwkundigen en projectontwikkelaars; zij bepalen mede wat er in de toekomst gebouwd gaat worden voor de toenemende groep ouderen. 

Programma
12.00 uur - Lunch
12.45 uur - Start masterclass
15.00 uur - Pauze
15.15 uur - Vervolg masterclass
17.00 uur - Einde masterclass en gelegenheid om nog iets te drinken. 

De prijs voor de masterclass is €245,- inclusief lunch. Tevens ontvang je tijdens de masterclass het gelijknamige boek Bouwstenen voor de Toekomst. 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert