Je bent hier: Home | Biind Magazine - dossier Zero-emissie

Biind Magazine - dossier Zero-emissie


In het eerste Biind Magazine van 2019 staat het thema Zero-emissie centraal, maar lees je natuurlijk ook diverse artikelen uit andere thema's.

Dossier Zero-emissie

We stevenen af op een wereld zonder uitstoot. Dat klinkt groot - dat ís het ook - en initiatieven zoals ZE2025 werken hard aan de realisatie ervan. Zo moeten alle nieuwe bussen uitstootvrij zijn in 2025 en moet het defintief gedaan zijn met de dieselbus in 2030. Dat roept veel vragen op, vragen die wij met Biind willen beantwoorden.

Je leest in deze editie onder andere:

  • een interview met Auke Hoekstra, adviseur elektrische mobiliteit aan de TU Eindhoven
  • een blog van Jan Wouters over powetrains en waterstof
  • visieartikelen van diverse partners van ZE2025
  • een artikel over stadslogistiek van de Cleantech Regio
  • maar ook over de Floriade, de Klimaatstraat in Zwolle en meer.

Verschijning

Biind Magazine - dossier Zero-emissie verschijnt op 21 februari 2019. Benieuwd naar de vorige editie? Je leest hem hier.

Ontvang Biind Magazine gratis

Biind verschijnt als digitaal magazine. Je kunt hem dus lezen vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone, zelfs als je onderweg bent. Handig toch? Je ontvangt het Biind Magazine gratis door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je ook gelijk aan voor onze themanieuwsbrieven zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws, de belangrijkste ontwikkelingen en de evenementen die je niet mag missen.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert