Biind Magazine - dossier Toegankelijkheid

jun20

Voor iedereen en door iedereen is makkelijker dan je denkt. Onder dat mom lees je op 20 juni het digitale magazine van Biind, met als thema Toegankelijkheid.

Biind Magazine - dossier Toegankelijkheid

De overheid is sinds de ratificatie van het VN-verdrag verplicht Nederland toegankelijk te maken, waaronder openbare ruimtes, openbaar toegankelijke gebouwen en andere voorzieningen. Overal in het land wordt hier hard aan gewerkt. Een betere toegankelijkheid zorgt er ook voor dat iedereen kan meedoen in de samenleving én dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen.

Wij willen met Biind handen en voeten geven aan zulke kwesties door professionals aan het woord te laten. Houd dit bericht in de gaten voor updates omtrent de inhoud van dit magazine.

Verschijning

Biind Magazine - dossier Toegankelijkheid verschijnt op 20 juni 2019. Benieuwd naar de vorige editie? Je leest hem hier.

Ontvang Biind Magazine gratis

Biind verschijnt als digitaal magazine. Je kunt hem dus lezen vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone, zelfs als je onderweg bent. Handig toch? Je ontvangt het Biind Magazine gratis door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je ook gelijk aan voor onze themanieuwsbrieven zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws, de belangrijkste ontwikkelingen en de evenementen die je niet mag missen.

Datum / tijd

20 juni 2019
Aanvang: 02.00 uur