Je bent hier: Home | Biind Magazine - dossier Smart Mobility

Biind Magazine - dossier Smart Mobility


Smart mobility als oplossing voor mobiliteitsvraagstukken. De potentie is er, nu de praktijk nog. Dat willen we bespreken in Biind Magazine - dossier Smart mobility.

Biind Magazine - dossier Smart mobility

Smart Mobility is slimmer reizen, maar eigenlijk ook veel meer dan dat. Auto's en infrastructuur worden intelligenter en gaan met elkaar communiceren. Bovendien wisselen verschillende mobiliteitsmodaliteiten informatie uit met elkaar, zodat je naast de auto ook andere reisopties voorgeschoteld krijgt. Dit alles door toepassing van ICT. Dat heeft nogal wat invloed op de wegen, beleid en onszelf.

Wij willen met Biind handen en voeten geven aan zulke kwesties door professionals aan het woord te laten. Houd dit bericht in de gaten voor updates omtrent de inhoud van dit magazine.

Verschijning

Biind Magazine - dossier Smart mobility verschijnt op 14 november 2019. Benieuwd naar de vorige editie? Je leest hem hier.

Ontvang Biind Magazine gratis

Biind verschijnt als digitaal magazine. Je kunt hem dus lezen vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone, zelfs als je onderweg bent. Handig toch? Je ontvangt het Biind Magazine gratis door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je ook gelijk aan voor onze themanieuwsbrieven zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws, de belangrijkste ontwikkelingen en de evenementen die je niet mag missen.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert