Je bent hier: Home | Biind Magazine - dossier Smart City

Biind Magazine - dossier Smart City


Op 25 april ontvang je het tweede digitale magazine van Biind van 2019 in je mailbox. In deze editie staat het thema Smart city centraal.

Dossier Smart city

Voor velen een doel opzich, maar steeds meer wordt duidelijk dat smart city talloze methodes kan inhouden om de stad te verbeteren. Wat zijn de vereiste next steps? Hoe start je met big data? En hoe zit dat nou met privacy omtrent burgermetingen?

Wij willen met Biind handen en voeten geven aan zulke kwesties door professionals aan het woord te laten. Houd dit bericht in de gaten voor updates omtrent de inhoud van dit magazine.

Verschijning

Biind Magazine - dossier Smart city verschijnt op 25 april 2019. Benieuwd naar de vorige editie? Je leest hem hier.

Ontvang Biind Magazine gratis

Biind verschijnt als digitaal magazine. Je kunt hem dus lezen vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone, zelfs als je onderweg bent. Handig toch? Je ontvangt het Biind Magazine gratis door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je ook gelijk aan voor onze themanieuwsbrieven zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws, de belangrijkste ontwikkelingen en de evenementen die je niet mag missen.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert