Biind Magazine - dossier Klimaat

dec19

De natuur stelt ons voor uitdagingen die ons dwingen anders te kijken naar onze omgeving. In het zesde Biind Magazine van 2019 lees je veel over thema Klimaat.

Biind Magazine - dossier Klimaat

Niemand kan meer om klimaatadaptatie heen. Het vraagt om integraal lokaal beleid, om een wijziging in beheer en soms zelfs een geheel nieuwe inrichting van de openbare ruimte. Nieuwe inzichten, andere vaardigheden en een vooruitziende blik zijn onmisbaar om de klimaatverandering het hoofd te bieden.

Wij willen met Biind handen en voeten geven aan zulke kwesties door professionals aan het woord te laten. Houd dit bericht in de gaten voor updates omtrent de inhoud van dit magazine.

Verschijning

Biind Magazine - dossier Klimaat verschijnt op 19 december 2019. Benieuwd naar de vorige editie? Je leest hem hier.

Ontvang Biind Magazine gratis

Biind verschijnt als digitaal magazine. Je kunt hem dus lezen vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone, zelfs als je onderweg bent. Handig toch? Je ontvangt het Biind Magazine gratis door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je ook gelijk aan voor onze themanieuwsbrieven zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws, de belangrijkste ontwikkelingen en de evenementen die je niet mag missen.

 

 

Datum / tijd

19 december 2019
Aanvang: 01.00 uur