Je bent hier: Home | Experts | Dave Linssen

Dave Linssen

Dave Linssen

Keyplayer

46283

Profiel


Dave Linssen (1975) heeft ruime ervaring op parkeergebied. Van strategie tot operationeel niveau, van beleidsplan tot actie, van advies tot uitvoering. Door jarenlange operationele ervaring en vaardigheden te koppelen aan beleidsmatige kennis kan Dave elk parkeervraagstuk ombuigen naar een werkbare praktische oplossing. Dave begon zijn loopbaan in de parkeerwereld bij Q-Park als area manager. Na een korte zijsprong naar de uitzendbranche ontdekte Dave dat zijn hart bij parkeren ligt. Hij startte in 2011 zijn eigen parkeeradviesbureau LPA naast zijn dienstverband bij de gemeente Sittard-Geleen als vakspecialist parkeren waarna hij vanaf 2014 volledig als zelfstandig (parkeer)adviseur aan de slag ging en Aparco (parkeeradvies en parkeeruitvoering op maat) oprichtte. In 2013 heeft Dave de post HBO-opleiding parkeermanager van DTV consultants voltooid. In 2017-2018 stond hij vervolgens als docent voor de klas bij diezelfde opleiding. In 2019 heeft hij samen met Marc Moonen het bedrijf Kwirkey opgericht, een adviesbureau voor mobiliteit en parkeren.

Voor opdrachtgevers zoals gemeente Sittard-Geleen, Roermond, Rijswijk, Oosterhout en TKH Group loste hij uiteenlopende parkeervraagstukken op. Enkele voorbeelden zijn het digitaliseren van de totale parkeerketen, het opzetten en aansturen van een parkeerbeheersorganisatie en het schrijven van een PvE voor de aanschaf van nieuwe parkeerapparatuur met vervolgens het implementeren en opleveren.
Dave krijgt er energie van om buiten de kaders te denken. Hij durft daarbij ook de vragen te stellen en scherp te zijn op waarom we doen wat we doen en of het niet anders of beter kan. Pragmatisch en to the point zijn de kernwoorden die hem typeren.

Dave woont in Voerendaal, samen met zijn vrouw Mirjam en hun dochters Sanne, Femke en Eefje; midden in het prachtige heuvelland genieten zij samen van het leven.

Daarnaast sport hij veelvuldig en is hij een écht voetbaldier; van het kijken naar zijn favoriete voetbalploeg, Liverpool, inclusief de befaamde ‘gegenpressung’, tot het uitoefenen van zijn nevenfunctie als hoofdtrainer van SVM 1 te Munstergeleen. Zoals hij zelf regelmatig refereert aan het spelletje: ‘Voetbal is de belangrijkste bijzaak van het leven!’