Je bent hier: Home | Webinar Water

Webinar Water

Bij het ontwikkelen van een woningbouwplan of het opnieuw inrichten van de openbare ruimte, is het van groot belang om het plangebied waterbestendig te ontwerpen. Daarbij is onder meer belangrijk om te letten op voldoende oppervlaktewater, een grondwaterpeil dat is afgestemd op de gebruiksfuncties en de mogelijkheid om water zoveel mogelijk lokaal vast te houden.

Wat kunt u verwachten in dit webinar?

Bertrick van den Dikkenberg van Buro Boot vertelt over de onschatbare waarde van water.

Fabiola Schaap van Dolmans Landscaping Group laat u zien hoe u nuttig gebruik kan maken van regenwater.

Daarnaast vertellen Carmen Ekas (JustNimbus) en Jan Broos (Water2keep) over hun producten die consumenten in staat stellen om lokaal (regen)water op te slaan voor gebruik in de woning en tuin. Tenslotte vertelt Mark den Dubbelden (Dutch Water Tech) over hun 100% biobased drijvende eilanden die zij inzetten om de waterkwaliteit in stedelijk gebied te verbeteren.

Programma

11:25 uur        Inloop  

11:30 uur        Opening door keynote Bertrick van den Dikkenberg

11:50 uur        Fabiola laat voorbeelden over slim gebruik maken van regenwater zien

12.05 uur        Productpresentaties van justnimbus, Water2Keep & Productpresentatie Dutch Water Tech

12:30 uur        Einde webinar

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert