Webinar Omgevingswet en integrale aanpak

mei26

De Omgevingswet biedt veel kansen om invulling te geven aan maatschappelijke waarden. Een samenhangende gebiedsgerichte aanpak staat daarbij steeds centraal. Hoe ziet deze nieuwe manier van werken er in de praktijk uit?

Hoe kan de Omgevingswet door gemeenten worden toegepast om de fysieke leefomgeving groener, duurzamer en gezonder in te richten? En hoe kan de groensector hierop inspelen? Op deze en andere vragen zullen experts tijdens dit webinar van NL Greenlabel antwoord geven. 

Wat kunt u verwachten in dit webinar?

Rosa van Werven procesmanager van NL Greenlabel leidt het webinar kort in waarbij zij ook de tools van NL Greenlabel in combinatie met de omgevingswet benoemd. 

Kornelis Jorna milieu-adviseur van Krea licht het instrumentarium van de omgevingswet toe en wat dit voor gemeenten en groene bedrijven betekent.

Frank Croes programmamanager Circulaire Economie bij Centrum Meervoudige Waardecreatie van de HAN, vervolgt het verhaal van Kornelis met een toelichting van het conceptuele model van meervoudige waardecreatie om te laten zien hoe het denken vanuit verschillende waarden, zoals natuur en sociaal, samen kan gaan met de omgevingswet.

Programma

11:25 uur        Inloop  

11:30 uur        Opening door Rosa van Werven

11:40 uur        Kornelis Jorna

12.05 uur        Frank Croes               

12:30 uur        Einde webinar

Aanmelden

Webinar Omgevingswet en integrale aanpak

Datum / tijd

26 mei 2021
Aanvang: 13.30 uur

Prijs

€ Gratis toegang

Locatie

near_meOnline