Je bent hier: Home | Webinar Het nieuwe normaal in: samenwerken

Webinar Het nieuwe normaal in: samenwerken

Het tweede webinar in een reeks van drie over Het Nieuwe Normaal staat in het teken van samenwerken. Hoe doe je dat in de 1,5 meter maatschappij?

“Schouder aan Schouder, met hetzelfde doel” zongen Guus en Marco 10 jaar geleden. Symbolisch is dat helemaal actueel. Hoe doe je dat dan samen in het nieuwe normaal? Hoe werk je samen op afstand?

Dit tweede webinar, onder leiding van Robert Coffeng (Antea Group), gaat vooral over de manier van (samen)werken in de 1,5 meter maatschappij.

Veel organisaties faciliteren samenwerken op afstand door allerlei digitale devices met tools zoals Skype, Teams, Zoom of Jitsi aan te bieden. Samenwerken gaat over de inzet van elkaars talenten om een gemeenschappelijk doel te bereiken.Samenwerken is dus ook mensenwerk en een flink deel van onze communicatie verloopt ook nog eens non-verbaal.

Hoe past ons sociale karakter in dit digitale keurslijf? Dat bespreken we met elkaar aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden. We gaan in dit webinar in op de succesfactoren voor een vruchtbare samenwerking op afstand.

Je krijgt praktische tips over digitale samenwerking en ook tips over verschillende stijlen, de effectiviteit daarvan en hoe je die op afstand in kunt zetten. Zodat je weer actueel bent, en blijft.

Deelname aan dit webinar is gratis. Meld je hier aan.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert