Je bent hier: Home | Webinar Het nieuwe normaal in: omgangsvormen

Webinar Het nieuwe normaal in: omgangsvormen

Het derde en laatste webinar in de reeks Het Nieuwe Normaal staat in het teken van omgangsvormen.

In dit webinar bespreken we de social-kant van social distancing en gaan we verder in op het beïnvloeden van gedrag.

Want nu social distancing voorlopig de nieuwe norm is, welke competenties worden dan belangrijk om te beheersen? ‘Samenwerken’ is in een vorig webinar besproken maar hoe ontwikkel je bijvoorbeeld ‘aanpassingsvermogen’ en ‘omgevingsbewustzijn’? En hoe gaan we communiceren op 1,5 meter? 

De vragen rondom het ontwikkelen van deze nieuwe gewoontes en vaardigheden zijn urgent, omdat als we willen dat deze verandering van gedrag gaat plaatsvinden, we op tijd moeten beginnen met mensen bewustmaken, informeren, begeleiden en laten leren. Dan heeft verandering kans van slagen. 

We gaan het in dit webinar hebben over gedragsverandering, gewoontevorming en de rol die sociale en fysieke omgeving hierbij speelt. Wat je leert, middels een inhoudelijke voordracht en een gesprek met vakgenoten, is welke begeleiding je mensen kunt gaan bieden om wegwijs te worden in de nieuwe omgangsvormen die er nodig gaan zijn. 

Schrijf je gratis in voor dit webinar op www.competentiedag.nl/webinars

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert