Je bent hier: Home | Webinar Het nieuwe normaal in: de fysieke leefomgeving

Webinar Het nieuwe normaal in: de fysieke leefomgeving

In aanloop naar de Competentiedag organiseert Biind drie webinars. Want wat betekent het nieuwe normaal in de 1,5 meter maatschappij voor samenwerken en omgangsvormen in de fysieke leefomgeving?

In samenwerking met de drie partners van de Competentiedag, Stendig, Mobycon en Antea Group, organiseren we de webinars over dit thema. Hierin gaan we samen met jou op zoek naar ‘de impact van het nieuwe normaal op onze fysieke leefomgeving’. Net als op de Competentiedag worden de gesprekken geleid door drie ervaren adviseurs, die namens onze partners elk op hun eigen terrein hun kennis delen en het gesprek met je aangaan.

30 APRIL | 11.30 – 12.30 UUR HET NIEUWE NORMAAL IN: DE FYSIEKE LEEFOMGEVING

Door: Johan Diepens (Mobycon) i.s.m. Etienne Kreutzer (Stendig-advies) en Robert Coffeng (Antea)

In dit eerste webinar van het drieluik gaan we op zoek naar de belangrijkste consequenties die de 1,5 meter maatschappij zal hebben op het gebruik, de inrichting, het ontwerp en het onderhoud van de fysieke leefomgeving. Vanuit veel disciplines en werkvelden komen de protocollen op ons af. De fysieke leefomgeving is daar soms even onderdeel van vaak ontbreekt het echter. Wat zou het mobiliteits-protocol kunnen worden en wie spelen daar een rol bij? Johan Diepens neemt je mee langs een aantal signaleringen en laat zich graag door jou inspireren. Welke aandachtspunten zijn er volgens jou? Welke oplossingen zie je? Aan het eind van het webinar bepalen we samen de eerste logische contouren van een mobiliteits protocol, evenals de knelpunten in inhoud en samenwerking.

 

Dit webinar kun je ter kennismaking gratis bijwonen.

 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert