Je bent hier: Home | Webinar Digitalisering in het OV

Webinar Digitalisering in het OV

De wereld digitaliseert, zo ook in het ov. Het is een ontwikkeling die niet te stuiten is, maar voor bepaalde doelgroepen reizigers werpt digitalisering van het ov ook (sociaal-ethische) drempels op. Hoe kunnen we de digitale ongelijkheid in het ov verminderen en ervoor zorgen dat deze reizigers toegang tot het ov houden?

Anne Durand (Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid & Smart Public Transport Lab, TU Delft) doet momenteel onderzoek naar dit vraagstuk. Tijdens deze webinar presenteert zij de belangrijkste resultaten tot nu toe en biedt zij voer tot discussie. Naast Durand schuiven Freek Bos (Rover), Paul Rooijmans (Lynxx) en Robin Nicolaas / Ingrid Keur (GVB) aan voor een rondetafelgesprek over dit onderwerp.

Deze webinar vindt plaats op 11 mei, van 10.30 tot 12.00 uur. Het is gratis voor abonnees van OV-Magazine. Niet-abonnees betalen een kleine bijdrage. Je kunt je hier aanmelden.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert