Webinar: Bouwen aan een inclusieve beweegvriendelijke leefomgeving

nov29

De term ‘inclusieve beweegvriendelijke omgeving’ betekent dat de buitenruimte zo is ontworpen dat die zelfstandig toegankelijk is voor iedereen, onafhankelijk van iemands leeftijd, gender, seksualiteit, sociaaleconomische status of eventuele beperking. De urgentie hiervan hebben we tijdens ons Kenniscafé van 26 oktober 2020 al eens geïntroduceerd. Maar wat komt er precies bij kijken wanneer je zo’n inclusieve beweegvriendelijke omgeving (BVO) daadwerkelijk op wil zetten?

In dit gratis webinar van het Kenniscentrum Sport en Bewegen (vanaf 14u) komen mensen uit de praktijk en beleid aan het woord. Ook kijken we wat er nodig is voor het realiseren van een inclusieve beweegvriendelijke omgeving en delen we inspirerende voorbeelden en praktische tools om direct aan de slag te gaan. Gedurende het webinar geven we antwoord op jouw vragen.

Bekijk hier de nieuwe tool voor de inclusieve beweegvriendelijke omgeving

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen rondom het ontwerpen, vormgeven en inrichten van een beweegvriendelijke omgeving die zelfstandig toegankelijk is voor iedereen? Geef je dan snel op voor het webinar op 29 november!

Webinar: Bouwen aan een inclusieve beweegvriendelijke leefomgeving

Datum / tijd

29 november 2021
Aanvang: 15.00 uur

Prijs

€ Gratis toegang

Locatie

near_meOnline