Je bent hier: Home | Verbindingsfestival Slimme Stad

Verbindingsfestival Slimme Stad

Op 30 september vindt de vierde editie van het online Verbindingsfestival plaats. Dit keer staat de Slimme Stad centraal.

De ontwikkeling van technologie zorgt ervoor dat we onze steden steeds slimmer en efficiĆ«nter kunnen inrichten. De schaarse ruimte maakt dat we functies moeten stapelen, maar welke functies zijn dat dan? Data helpen ons om de juiste keuzes te maken. Met digital twins en talloze scenarios die we daarop loslaten kunnen we zeer nauwkeurig de gevolgen van beleidskeuzes inschatten. Met citizen science worden bewoners betrokken bij het meten van luchtkwaliteit, hittestress en neerslag.  

Er zijn ontzettend veel gave ontwikkelingen, onderzoeken en projecten gaande rond de slimme stad. En die geven we graag het podium op 30 september. Wil jij een bijdrage leveren? Ken jij een interessante spreker? Laat het ons weten. 

Tickets voor dit evenement zijn gratis en nu al te verkrijgen. 

 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert