Verbindingsdag Spelen en Bewegen

jun30

Op 30 juni organiseert Acquire Publishing in samenwerking met een aantal kennispartners de Verbindingsdag Spelen en Bewegen.

De behoefte aan kennisdeling, ontmoeting, uitwisselen van ervaringen, en delen van de laatste innovatieve producten en diensten is onverminderd groot. Acquire biedt op 30 juni inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties het podium tijdens de Verbindingsdag Spelen en Bewegen. Doet u ook mee?

Juist nu!

De behoefte aan Samen Spelen en Bewegen heeft tijdens en door de crisis alleen maar aan belang gewonnen. Maatschappelijke thema’s als ontmoeting, gezondheid, inclusiviteit, sociale cohesie en leefbaarheid zijn relevanter dan ooit. De behoefte om daarover te communiceren, mensen te verbinden en belangrijke thema’s te agenderen en activeren is groot, juist nu. Ervaringen uitwisselen, samen stappen zetten, inspiratie vinden, innovaties delen, het debat aan gaan; het draagt allemaal bij aan het gezamenlijke doel dat overheden, kennisinstellingen, brancheorganisaties, leveranciers hebben: meer (aandacht voor) samen spelen en bewegen.

Het beste van twee werelden 

De online bijeenkomst combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen uitstoot en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken: 

  • Een inspirerende keynote 
  • Nuttige, informatieve en verhelderende workshops. presentaties en rondetafeldiscussies 
  • Volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de krachtige Netwerktool 
  • Waardevolle innovaties van (kennis)partners in de Expo 

Wat mag u verwachten 

Een middag waarin tal van actuele thema’s waar u vandaag én morgen mee aan de slag moet aan bod komen. Op dit moment wordt er samen met Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport, Jantje Beton, Ruimte voor de Jeugd, Branchevereniging Spelen & Bewegen, Veiligheid NL en VNG. Hard gewerkt aan een inspirerende programma.

Voor wie?

Deze online bijeenkomst is bij uitstek geschikt voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in spelen in de openbare ruimte. Gemeente bestuur, Gemeente beleid, Gemeente beheer, Onderwijs, Recreatie, Speeltuinvereniging, Advies- ontwerpbureau, Leveranciers en overige sectoren.

Partner worden?

Wilt u meer weten over de partnermogelijkheden om uw kennis en innovaties te presenteren én interessante contacten te leggen? Klik dan hier


Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor de Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen

Verbindingsdag Spelen en Bewegen

Foto Shutterstock

Datum / tijd

30 juni 2020
Aanvang: 16.00 uur

Prijs

€ Gratis toegang

Locatie

near_meOnline