Je bent hier: Home | Tweede editie Klimaattop Noord-Nederland

Tweede editie Klimaattop Noord-Nederland

Op donderdag 31 oktober 2019 vindt de tweede editie van de Klimaattop Noord-Nederland plaats, deze keer in de Oude Suikerfabriek in Groningen.

De provincies Drenthe, Groningen en Fryslân namen in 2017 het initiatief voor de Klimaattop Noord NL. Samen met New Energy Coalition creëerden ze daarmee een platform voor bedrijven, beleidsmakers, innovators en andere belanghebbenden in de regio die betrokken zijn bij de energietransitie. Op de Klimaattop Noord NL worden de laatste ontwikkelingen getoond, afspraken gemaakt en verbonden gesmeed om als regio blijvend voorop te gaan in de energietransitie. Deelnemers en bezoekers kunnen een programma boordevol afspraken, showcases en innovaties verwachten.

Meer informatie en aanmelden via: www.klimaattopnoord.nl

Impressie van de Klimaattop in 2017

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert