Je bent hier: Home | Seminar Passende Parkeernormen

Seminar Passende Parkeernormen

Op 12 december ga je naar een super interessant seminar over Passende Parkeernormen op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Waarvan de aftrap wordt verzorgd door Rijksadviseur Daan Zandbelt.

Parkeernormen, een ingewikkeld vraagstuk. Met welke norm ga je werken? Nul, 0,2 of 1,7? Welke rollen spelen beschikbare ruimte, (elektrische-) deelmobiliteit, openbaar vervoer, de politieke kleur van het college, toegankelijkheid? Hoe geef je beleid vorm en hoe borg je afspraken?

Eén ding is zeker: doorgaan zoals we altijd al deden, dat kan niet. Dat past niet. Tijdens het Seminar Passende Parkeernormen op 12 december in de Erasmus Universiteit Rotterdam krijg je inzicht in de mogelijkheden die er zijn. 

Voor wie
Dit seminar is belangrijk voor project- en gebiedsontwikkelaars, planologen, MCD'ers, architecten, stedenbouwkundigen,stadsontwikkelaars, beleidsmedewerkers parkeren en mobiliteitsdeskundigen.

Meer informatie en aanmelden.

 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert