Je bent hier: Home | Rondetafel Smart City

Rondetafel Smart City

Biind houdt op 19 september een rondetafel over de rol van de lichtmast in de slimme samenleving.

De lichtmast is de grootste vriend van de slimme stad. Hoog, staat overal, voorzien van elektriciteit. Geen wonder dat de mast steeds vaker gebruikt wordt voor allerlei diensten en sensoren. Dat betekent dat er verschillende partijen bij elkaar komen: netbeheerder, overheid en markt hebben allemaal belang bij de lichtmast. Toch staat het medegebruik van lichtmasten nog in de kinderschoenen. En dat is raar, gezien het grote potentieel van de mast. Wat zijn de knelpunten voor een slimme stad en hoe gaan we die oplossen?

Tijdens de rondetafel Smart City benoemen we welke belemmeringen de inzet van lichtmasten voor de slimme stad in de weg staan en hebben we voor elk knelpunt een mogelijke oplossing bedacht. Gespreksleider Hans Nouwens gaat samen met overheden en marktpartijen op zoek naar deze belemmeringen.

Meepraten?

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Wil jij aanschuiven bij dit gesprek? Stuur dan een mail naar manon@biind.nl en vertel waarom jij de geschikte kandidaat bent om dit gesprek naar een hoger niveau te tillen.


 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert