Je bent hier: Home | Pre Party Verbindingsfestival Slimme Stad

Pre Party Verbindingsfestival Slimme Stad

Op 2 september nemen we een voorschot op het Verbindingsfestival Slimme Stad. Speciaal voor sponsoren, sprekers en kennispartners!

Op 30 september vieren we de vierde editie van het online Verbindingsfestival. De organisatie werkt hard aan het samenstellen van het programma. Het festival kan echter niet bestaan zonder onze (trouwe) sponsoren, kennispartners en sprekers. Speciaal voor hen organiseren we de Pre Party op 6 juli.

We blikken dan vast vooruit, maken onderling kennis met elkaar en laten en passant de congrestool zien. Zodat iedereen op 30 september optimaal voorbereid is op een spetterend event. 2 september is hét moment om je netwerk uit te breiden, iedere deelnemer heeft immers iets met het thema Slimme Stad. Daarnaast is het de gelegenheid om vragen te stellen over het festival en suggesties te doen om het programma nog beter te maken.

Weten hoe jij een bijdrage kunt leveren aan het online Verbindingsfestival en aanwezig te zijn bij de Pre Party? Kijk op de website.

 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert