Je bent hier: Home | Ontmoet Biind op Vakbeurs Klimaat

Ontmoet Biind op Vakbeurs Klimaat

Tijdens de Vakbeurs Klimaat op 21 november ontmoet je ons op onze stand. Kom langs voor een kop koffie en laat weten wat jouw ambities zijn op het gebied van klimaatadaptatie.

De Vakbeurs Klimaat is hét evenement waar professionals samenkomen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving. Je vindt er innovatieve producten voor o.a. bestrating, platte daken en groenvoorzieningen en in het lezingenprogramma worden visies en maatregelen met je besproken.

Op de beursvloer ontmoet je talloze interessante exposanten. Ook Biind heeft er een stand, dus kom vooral langs voor een kopje koffie. Met wie kunnen we jou verbiinden?

Meer informatie en de gratis aameldingsmogelijkheid vind je hier.

 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert