Je bent hier: Home | Online Verbindingsdag Gezonde Scholen

Online Verbindingsdag Gezonde Scholen

Volgens het RIVM voldoet zeker 80% van alle leslokalen niet aan de minimumkwaliteit voor gezonde lucht, iets wat tijdens de coronacrisis nog eens extra wordt benadrukt. Het is tijd voor actie; tijd voor een Verbindingsdag.

Deze Verbindingsdag wordt georganiseerd door vakblad Stedebouw & Architectuur, dat al jarenlang in samenwerking met Marco van Zandwijk (Ruimte-OK) de Scholenbouw-editie van Stedebouw & Architectuur maakt. Voor deze Verbindingsdag slaan zij de handen ineen met Duurzaam Gebouwd om professionals uit die netwerken bij elkaar te brengen en stappen te zetten in de scholenbouwopgave. Op 11 november komen we bijeen om ervaringen uit te wisselen, samen stappen te zetten, inspiratie te vinden, innovaties te delen en het debat aan te gaan. Doe jij ook mee?

Het beste van twee werelden

De online bijeenkomst combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen uitstoot en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken: 

  • Drie inspirerende keynotes
  • Nuttige, informatieve en verhelderende workshops. presentaties en rondetafeldiscussies 
  • Volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de krachtige Netwerktool 
  • Waardevolle innovaties van (kennis)partners in de Expo 

Dit mag je verwachten

Een middag waarin de bouw, renovatie, financiering en kwaliteitsborging van gezonde schoolgebouwen centraal staat, waarin onderwerpen aan bod komen waar je vandaag én morgen mee aan de slag moet.

Sessies

De Verbindingsdag Gezonde Scholen telt 10 tot 15 sessies verdeeld over drie sessierondes en twee keynotesprekers. De sessies zijn verdeeld over thema’s als beleid/bestuur, financiering, energietransitie, circulariteit, binnenklimaat en ontwerp.

Meer informatie

Toegang tot de Verbindingsdag Gezonde Scholen is gratis. Lees hier meer over de dag, of meld je direct aan.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert