Je bent hier: Home | NOVI Conferentie 2021

NOVI Conferentie 2021

Op 31 maart vindt de eerste NOVI-Conferentie plaats. Een levendig evenement met festivalsfeer.

Er zijn virtuele tenten waar een variëteit aan sessies wordt aangeboden. Van talkshows tot verdiepende webinars, maar ook interactieve sessies, uitleg van de NOVI-instrumenten en vooral veel NOVI-praktijkvoorbeelden. Kennis delen en inspiratie opdoen staan centraal.

Programma

Het programma telt ruim vijftig sessies. Zo kunt u verschillende talkshows volgen zoals: regeren is vooruitzien, het belang van de NOVI ten aanzien van verstedelijking, de toekomst van het landelijk gebied en de NOVI-werkplaats samenwerking met o.a. Kasja Ollongren, Rogier van der Sande, Mario Jacobs, Huib van Essen, Wouter Veldhuis, Peter Veenstra en Suzanne Potjer. De talkshows worden live uitgezonden vanuit de Leidse Schouwburg en gepresenteerd door Ruben Maes. Wilt u meer de diepte in over specifieke onderwerpen? Bezoek dan één van de webinars over bijvoorbeeld gezonde leefomgeving of landschapsinclusief omgevingsbeleid. Stap in de kenniscarrousel voor flitspresentaties van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken. Bezoek sessies over de NOVI-instrumenten en tools, laat u inspireren door NOVI-praktijken uit het hele land of discussieer mee over de aanpak van de uitvoering van de NOVI.

Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) verzorgt van 13:30 tot 15:00 uur een speciale livestream met de titel “van ambities naar uitvoering”. Vanuit SKG Studio in Leiden zal hoogleraar Co Verdaas (TU Delft) o.a. de winnaars van de SKG Award (jury en publieksprijs) voor duurzame gebiedsontwikkeling bekendmaken.

Het volledige programma met alle tijdstippen volgt binnenkort in een blokkenschema op deze website. Zo kunt u straks direct uw eigen dagprogramma samenstellen.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert