Je bent hier: Home | Natuurlijk - het congres over natuurinclusief bouwen

Natuurlijk - het congres over natuurinclusief bouwen

Op 20 november vindt het Natuurinclusief Bouwen Congres plaats, hét moment om de laatste stand van zaken over natuurinclusief bouwen te bespreken en een blik op de toekomst te werpen.

Natuurlijk dompelt je een dag lang onder in de kansen voor natuurinclusief bouwen en een groene leefomgeving. Tal van inspirerende visies, projecten en meningen passeren de revue. Iedereen die met natuurinclusief aan de slag kan en wil, wordt van harte uitgenodigd inspiratie op te doen en te onderzoeken hoe zijn/haar bijdrage er uit kan zien. Niet alleen voor grote nieuwbouwprojecten, maar juist ook in bestaande wijken en woningen. Van projectontwikkelaar tot aannemer, van beleidsmaker tot architect, van actieve burger tot wetenschapper.

Verder is Natuurlijk een kennis- en netwerkmoment voor diverse regionale en landelijke netwerken en initiatieven die tijdens de bijeenkomst hun kennis delen. Die netwerken en initiatieven zijn: het Overijsselse netwerk Natuurinclusief Bouwen, de rondreizende expositie Natuurinclusief Bouwen, de landelijke Community of Practice Natuurinclusief Bouwen van DuurzaamDoor en een expertgroep natuurinclusief bouwen van Het Oversticht. Namens Provincie Overijssel en haar partners, verzameld onder de noemer Natuur voor Elkaar, nodigen we je graag uit voor Natuurlijk.

Programma en locaite

Het programma is hier in te zien. Het congres vindt plaats in het Holstohus in Olst, van 11:00 tot 17:00 uur.

Doe je mee?

Wil je in 2020 (nog meer) werk maken van natuurinclusief bouwen? Meld je dan vandaag nog aan. Het is gratis!

 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert