HUB Congres

sep17

Op 17 september organiseert Biind het eerste Nationale HUB Congres. 

HUB’s zijn de talk of the town. Ze lijken de Haarlemmerolie voor veel uitdagingen waar we de komende jaren voor staan, zoals bereikbaarheid, klimaat, leefbaarheid, logistiek en meer. Maar hoe ver zijn we? Van welke initiatieven kunnen we leren? Waar kunnen we versnellen? Waar is afstemming nodig tussen lokale, regionale en landelijke initiatieven? En tussen mobiliteits-, logistieke en energievraagstukken? Dit en meer komt aan bod op de eerste editie van een nieuwe traditie: het Nationale HUB Congres 2020.

Verbinden en verdiepen

We zorgen tijdens het online congres voor verbinding dwars door alle sectoren, lagen en functies heen. We geven het podium aan inspirerende nieuwe inzichten én ontmoeten elkaar via de unieke Networking tool (on)bekende vakgenoten.Naast het verbinden van mensen en ideeën om samen HUB oplossingen een impuls te geven, gaan we ook de diepte in op de drie belangrijke HUB thema’s van dit moment:

  • Energiehubs
  • (Stads)logistieke hubs
  • Mobiliteitshubs

Voor wie?

Hub Holland Hub is hét online congres waar bestuurders, beleidsmakers, projectleiders, innovatoren, adviseurs vanuit de domeinen (stads)logistiek, energie en mobiliteit elkaar ontmoeten, informeren en inspireren. Markt, onderwijs en overheid vinden de verbinding.

Aan de concrete invulling van het programma wordt hard gewerkt. We houden je op de hoogte via de website en nieuwsbrief van Biind. Of kijk op www.hubcongres.nl

HUB Congres

Datum / tijd

17 september 2020
Aanvang: 12.30 uur

Prijs

€ Gratis toegang

Locatie

near_meOnline