Dag van de Stad Online

nov16

Met een grote groep gedreven ambtenaren, bestuurders, wetenschappers, maatschappelijke partners en marktpartijen online discussiëren over innovatieve oplossingen voor onze steden. 

Ondanks de coronacrisis vindt ook in 2020 de Dag van de Stad plaats. Op 16 november, online, vanuit Nijmegen. Want stedelijke uitdagingen gaan niet in quarantaine en met deze COVID19-crisis hebben steden er een forse nieuwe uitdaging bij. Hoe rechten steden hun rug en komen ze sterker uit crises? Hoe maak je gebruik van de kennis van partners en energie van inwoners om complexe uitdagingen het hoofd te bieden? Hoe, kortom, toon je als stad veerkracht? Met medeprofessionals in gesprek gaan en elkaar inspireren is nu meer nodig dan ooit.

De Dag van de Stad Online wordt géén Zoom-bijeenkomst, maar net als de reguliere Dag van de Stad een inhoudelijke feestdag, waar u op basis van uw eigen interesse en expertise een keuze kunt maken uit de diverse programmaonderdelen. Als virtuele deelnemer wordt u welkom geheten in de Honig-fabriek in Nijmegen, waar u vanachter uw bureau deelneemt aan het programma, met interactieve ontwerpateliers, reportages uit veerkrachtige steden en topsprekers zoals auteur Floor Milikowski, hoogleraar Lotte Jensen en watergezant Henk Ovink.

Meer informatie en/of aanmelden

Dag van de Stad Online

Datum / tijd

16 november 2020
Aanvang: 11.00 uur

Prijs

€ Gratis toegang

Locatie

near_meOnline