Zoontjens

Valuable roofs
Zoontjens heeft een leidende positie in Europa in het begaanbaar maken van en het leveren van totaaloplossingen voor platte daken. Zoontjens biedt onder andere parkeerdak- en dakbestratingssystemen, maar ook systemen voor het ophogen van galerijen en balkons en innovatieve producten op het gebied van valbeveiliging.

Innovatief en vooruitstrevend
We zijn innovatief en vooruitstrevend door onder andere realisatie van de grootste parkeerdaken in Europa, ophoog- en nivelleringssystemen voor grote en zware daktegels, design in betontegels, keramiek voor op het dak en een lichtgewicht ophoogsysteem voor galerijen en balkons.

Specialistische en custom made dakoplossingen
Zoontjens heeft meerdere productiebedrijven, ontwikkelt zelf nieuwe producten en systemen en koopt bijzondere materialen in. De betrokkenheid in de ontwerpfase van een project is van belang om in te kunnen spelen op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Door onze sterke innovatiekracht kunnen we elke gewenste technische dakoplossing of elk speciaal detail realiseren. Daarbij horen ook proefopstellingen, tests, unieke kleurmonsters, deklagen of tegelformaten om het beoogde dak te kunnen leggen.

Fullservice
Zoontjens biedt een full service pakket en treedt op als aannemer bij specialistische dakprojecten in binnen en buitenland. We dragen zorg voor de levering, de installatie, het onderhoud en de garantie op de systemen. We zorgen ervoor dat de opdrachtgever in het geheel geen omkijken heeft naar de uitvoering van het werk. Elk project plannen we nauwkeurig, stemmen we af op productie en voeren we uit. Doordat Zoontjens werkt met vaste onderaannemers en het project zelf begeleidt, kan de expertise die het bedrijf heeft opgebouwd, optimaal worden ingezet. Er is dan ook sprake van een hoge kwaliteitsborging.
Zoontjens is onderdeel van CRH plc, wereldwijd actief in de productie van en handel in bouwproducten.

Social Media

Youtube

Postadres

Postbus 61
5000 AB TILBURG
Nederland

Contactgegevens

T. 013-5379379
E. info@zoontjens.nl
Contactpersoon Barbara Wolfs