Rondetafel - Omgevingsvisie: van boekwerk naar praktijk

mrt2
De invoering van de Omgevingswet komt steeds dichterbij. Veel gemeenten en provincies zijn bezig met het ontwikkelen en vaststellen van hun Omgevingsvisie, het belangrijkste instrument uit de Omgevingswet. Maar wat komt daarna?

De omgevingsvisie is een integrale langetermijnvisie van een provincie of gemeente voor de hele fysieke leefomgeving en haar grondgebied. Een samenhangende visie op strategisch niveau. Alle ruimtelijke plannen die worden ontwikkeld zullen gemaakt moeten worden met die visie in het achterhoofd.

Hoe zorg je ervoor dat die visie in de hele organisatie landt én een plek krijgt in het dagelijks doen en laten van de mensen die de stad maken? Dat verschillende domeinen en afdelingen elkaar weten te vinden, net zoals dat opgaven in elkaar grijpen in de Omgevingsvisie?

Daarover gaan we met elkaar in gesprek tijdens de rondetafel Omgevingsvisie: van boekwerk naar praktijk. Met een beperkt aantal tafelgasten gaan we werken aan een concrete strategieën die je morgen meteen kunt inzetten. 

Deelname is op uitnodiging. Wil jij ook aanschuiven? Stuur dan een mail naar manon@biind.nl en leg uit waarom je mee wil doen.

Rondetafel

Datum / tijd

2 maart 2022
Aanvang: 10.00 uur

Prijs

€0

Locatie

near_meOnline