Whitepaper: Datagedreven parkeren voor een gezondere stad

donderdag 1 april 2021
Whitepaper: Datagedreven parkeren voor een gezondere stad

Deze whitepaper van Parkmobile brengt je in drie stappen naar duurzaam digitaal parkeerbeheer.

Tijdens de coronapandemie is de vraag naar cash- en contactloos betalen flink gestegen. Het aandeel van cashloze betalingen neemt in de toekomst alleen nog maar toe, en de totale volumes stijgen naar verwachting sterk zodra de mobiliteit weer aantrekt.

Door de lockdowns als gevolg van corona kwamen twee uitdagingen voor Europese parkeerbeheerders aan het licht, die alleen door digitaal parkeren kunnen worden opgelost: het vermogen om parkeerplaatsen efficiënt te beheren en om toegang te bieden tot betrouwbare, bij voorkeur realtime mobiliteitsgegevens.

Om beter te begrijpen hoe de laatste ontwikkelingen doorwerken naar toekomstige behoeften van en kansen voor steden, heeft Parkmobile gemeentelijke overheden in zes landen gevraagd naar veel voorkomende pijnpunten en hun verwachtingen voor de toekomst. Het bedrijgf ontving reacties van meer dan 100 steden. De inzichten in deze whitepaper bieden een uniek kijkje in de toekomst van het parkeren in Europese steden. Daarnaast doen experts aanbevelingen over hoe we het beste met deze veranderingen om kunnen gaan.

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper gratis in je mailbox: