Je bent hier: Home | De Gezonde Stad

De Gezonde Stad

Het belang van spelen en bewegen in de openbare ruimte, voor zowel kinderen als volwassenen, mag genoegzaam bekend zijn. Verschillende ontwikkelingen maken alleen dat spelen en bewegen onder druk komen te staan. Er is te weinig tijd om te sporten, het is te druk om op straat te kunnen spelen of de voorzieningen sluiten niet aan bij de wensen van gebruikers. De inrichting van de openbare ruimte kan ervoor zorgen dat mensen worden verleid om van de bank af te komen. Dat ze de fiets pakken in plaats van de auto, dat kinderen zelfstandig naar buiten mogen of dat ouderen in de buurt van hun woning veilig kunnen sporten.

Sluit je aan!

Bij Biind werken we samen aan de thema's van nu. Dus praat mee, schrijf mee en doe mee. Hoe?
  • Tip de redactie
  • Jouw artikel over het thema Spelen en Bewegen op Biind.nl
  • Word gastvrouw of gastheer voor een themabijeenkomst
 
 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert

Wat wil jij bespreken? Laat het ons weten!

Waar loop je tegen aan in je dagelijks werk? Welke vaardigheden wil je trainen? Welke onderwerpen wil je bespreken met je collega’s? Welk idee of innovatie wil je delen met de Biind community? Het Biind team (zie foto) staat klaar om je vragen op te pakken.

Neem meteen contact op

Meld je aan voor onze (thema)nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, achtergronden, bijeenkomsten en vakgenoten werkzaam op thema’s als klimaat, smart cities, toegankelijkheid, vergroening? Meld je dan nu aan voor een of meer (thema)nieuwsbrieven.

Tot snel. Guus Puylaert (redacteur Biind)

Klik hier

Tips voor de redactie?

Onze redactie duikt iedere dag de materie in om je op de hoogte te houden van het vakgebied. Mis je toch iets op de website? Laat het ons weten!

Tip de redactie

Meewerken aan een thema

Sta je te springen om kennis te delen? Bij Biind ben je aan het goede adres. Als partner van een van onze thema’s bereik je de juiste doelgroep met de juiste informatie. Samen komen we verder.

Word nu themapartner