Gebiedsregisseur

Leg jij makkelijk verbinding? Vind je het leuk om te lobbyen? Kun je snel schakelen tussen diverse rollen en stijlen? En is netwerken jouw tweede natuur? Woningcorporatie Lelystromen zoekt een Gebiedsregiseeur voor 32-36 uur per week.

Leystromen

Leystromen is een woningcorporatie: we bieden een thuis aan mensen met een laag- of middeninkomen, die niet terecht kunnen op de koop- of vrije huurmarkt. Daarom beheren we ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

We zijn actief op het brede terrein van wonen, zodat onze klanten comfortabel wonen in aangename buurten. Klantparticipatie en intensief samenwerken met partners vinden we belangrijk. Thema’s als betaalbaarheid, kwaliteit van woningen, dienstverlening, leefbaarheid en duurzaamheid staan centraal. Zo werken we aan de toekomst van buurten en leefbare wijken. 

Onze organisatie zit volop in een veranderingsproces. Collega’s spelen daarbij een belangrijke rol. 

We werken effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Dat doen we in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. Sleutelwoorden zijn verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. Dat doen we samen met ongeveer 130 enthousiaste collega’s. 

Wat ga je doen?

Binnen het team Strategie vorm je samen met een andere gebiedsregisseur een hecht team. 
Als gebiedsregisseur initieer je samenwerking en leg je verbinding op verschillende niveaus, bestuurlijk én operationeel. Je bent actief aan de slag met stakeholdermanagement. Dat betekent bijvoorbeeld dat je het eerste aanspreekpunt bent voor samenwerkingspartners als collega-corporaties, gemeenten, zorginstellingen en andere sociaal-maatschappelijke partners. 

Intern neem je collega’s actief mee in projecten met een groot organisatiebelang. Ook ben je betrokken bij het bevorderen van structurele bewonersparticipatie.

Op basis van externe signalen en ontwikkelingen lever je een bijdrage aan strategische- en beleidskeuzes. Je vertegenwoordigt Leystromen in externe samenwerkingsverbanden en creëert draagvlak voor de implementatie van beleid.

Je draagt zorg voor heldere, werkbare prestatieafspraken (zowel intern als extern) door te bouwen aan stevige samenwerkingsrelaties met onze partners. Hierbij maak je verbinding met ons ondernemingsplan, de organisatiestrategie en landelijke ontwikkelingen.

Wat verwachten wij van je?

 • HBO+/WO werk en denkniveau
 • Samenwerken, proactief, professioneel
 • Ondernemerschap, strategisch denken (visie), omgevingsbewustzijn, overtuigen en beïnvloeden
 • Je bent politiek sensitief en hebt ervaring met stakeholdermanagement en inzicht in factoren die een rol spelen bij participatie. 
 • Af en toe werkzaamheden/bijeenkomsten buiten kantoortijden.

Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie.

Wat bieden wij je

Je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal K (van € 4.130,- tot € 5.903,-op basis van een 36-urige werkweek).

Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten (op basis van 36 uur per week), naast functionele trainingen en opleidingen.

De sfeer bij Leystromen is informeel. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

Wij maken graag kennis! 

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan uiterlijk 4 juni 2023 met je CV met motivatiebrief via de sollicitatiebutton.

 • Een Belbin-teamrollentest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste om bij ons te kunnen werken.
 • Het opvragen van een referentie is onderdeel van de procedure.
 • De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 13 juni in de ochtend.
 • De tweede gesprekken staan gepland op woensdag 21 juni ochtend en begin van de middag.

Wil je meer weten? 

Stel je vragen gerust aan Mustapha El Kouazi (gebiedsregisseur), 088 – 031 33 11 of stuur een e-mail naar: Mustapha.Elkouazi@leystromen.nl

 • Organisatie:
  Lelystromen
 • Locatie:
  Rijen
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Dienstverband:
  Vast
 • Uren:
  32
 • Meer informatie:
  Sollicitatiebutton