Over Morgen

Over Morgen begint nu

Wij zijn Over Morgen: Ruim 80 adviseurs die zichtbare oplossingen bieden voor een betere en toekomstbestendige leefomgeving. Oplossingen met blijvende maatschappelijke impact, op het snijvlak van duurzame gebiedsontwikkeling en energietransitie. We hebben expertise op het gebied van Duurzame Mobiliteit, Energie & Klimaat, Warmtetransitie, Gebiedsvernieuwing, Omgevingswet, Gebiedseconomie, Zon & Wind en Vastgoed.

Daar waar mensen samenleven en zich ontwikkelen, ontstaan nieuwe maatschappelijke opgaven en nieuwe vragen naar ruimte en energie. De druk op onze leefomgeving neemt toe. De transitie naar duurzame energie is niet langer een vraag-, maar een uitroepteken. Moderne opgaven vragen continu om nieuwe oplossingen. Oplossingen bedenken en waarmaken, dat is wat Over Morgen drijft.

Wij zijn verbinders die elke dag verder kijken en anders durven te denken. We bundelen de krachten van mensen en organisaties met ambities in de leefomgeving. We organiseren samenwerking, ondersteunen bij investeringsbeslissingen, brengen inzichten met onze toepassingsgerichte informatieproducten en realiseren programma’s, plannen en projecten. Dit doen we door inzet van onze expertise, slimme producten en doortastende strategieën.

Bij Over Morgen zorgen we ervoor dat veranderingen uitgroeien tot blijvende verbeteringen, gebaseerd op feiten en data en altijd met maatschappelijke en duurzame impact. Ons doel is een slimmere, groenere, betere wereld, elke dag weer. Als het nodig is, veranderen we het speelveld, als het passend is, investeren we mee.

Over Morgen begint nu.

Bezoekadres

Kleine Koppel 26 Amersfoort, Nederland.

Contactgegevens

T. 030-3036800
E. info@overmorgen.nl

Artikelen, evenementen & downloads van Over Morgen