Toekomstgericht beheer vraagt om nieuwe rol beheerder

dinsdag 16 april 2019
timer 2 min
Toekomstgericht beheer vraagt om nieuwe rol beheerder

Schuif ook aan bij de kick off van het Biind Netwerk Integraal beheer

De beheerder van nu is de spil in allerlei opgaven waar gemeenten voor staan. Dat vraagt om nieuwe rollen, vaardigheden en kennis. Welke? Dat bespreken we graag met jou.

Nog niet zo lang geleden was de beheerder degene die ervoor zorgde dat de openbare ruimte schoon, heel en veilig bleef. En dat is nog steeds een van de kerntaken van de beheerder. Maar juist omdat deze beroepsgroep met de benen middenin de samenleving staat, kan de beheerder een veel grotere bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de stad.


Kick off Biind Netwerk Toekomstgericht Beheer

De beheerder speelt een belangrijke rol in opgaven als de energietransitie, klimaatadaptatie en toegankelijkheid. Door integraal beheer toe te passen kunnen deze opgaven aan elkaar gelinkt worden. Maar hoe regel je dat? En wat is de rol van de beheerder? Daarover gaan we met elkaar in gesprek tijdens de kick off van het Biind Netwerk Toekomstgericht Beheer. De urgentie van dit thema kwam duidelijk naar voren in de Biind Monitor die jullie enkele weken geleden massaal invulden.


Congres

Het netwerk Toekomstgericht Beheer komt op vrijdag 17 mei bij elkaar in Almere. Biind Expert Peter Post is onze gastheer. Tijdens deze kleinschalige en vrijblijvende bijeenkomst bepalen we met elkaar welke onderwerpen binnen het thema Integraal Beheer we de komende maanden gaan behandelen. We zijn heel benieuwd naar jouw input. Schuif je aan?


Aanmelden

Wil je meedoen en op 17 mei aanschuiven bij de kick off? Meld je aan via manon@biind.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.