Je bent hier: Home | Netwerken | Toekomstgericht beheer

Toekomstgericht beheer

Netwerk Toekomstgericht beheer

Vroeger zorgde de beheerder ervoor dat de openbare ruimte schoon, heel en veilig was. Tegenwoordig is hij de spil in de gemeentelijke organisatie en speelt hij een belangrijke rol in de transitieopgaven van nu: energie, duurzaamheid, toegankelijkheid, klimaat etc. Dat vraagt om nieuwe kennis, vaardigheden en misschien zelfs een nieuwe organisatiestructuur.

Wat gaan we doen?
Het Toekomstgericht Beheer zet de nieuwe, strategische rol van de beheerder centraal en brengt hem in contact met belangrijke stakeholders. Oftewel: communiceren, verbinden en activeren. Samen met de leden verkennen we de behoeften, delen we successen en verbreden we ons blikveld.

Voor wie
We verbiinden markt, kennis, overheid en gebruikers in ons netwerk, waaronder:

  • Overheden, groot en klein, die midden in een transitie zitten
  • Innovators, specialisten en kennisdragers die met hun ideeën, concepten, producten en diensten de noodzakelijke transitie kunnen meehelpen vormgeven.
  • Adviesbureaus, leveranciers en productontwikkelaars die de beheerder van nu kan faciliteren in zijn nieuwe rol
  • Stedenbouwkundigen en projectontwikkelaars, voor wie de kennis en kunde onmisbaar is bij gebiedsontwikkeling

Met wie
Een gevarieerd gezelschap vormt de basis van ons netwerk. De kracht zit in het verbinden van vakgebieden en stakeholders, omdat we elkaar nodig hebben voor een leefbare leefomgeving.

Sluit je aan bij ons netwerk
Wil je je aansluiten bij het Biind netwerk Toekomstgericht beheer? Dat kan op twee manieren:

1. Meld je aan voor de wekelijkse update en blijf zo op de hoogte van de ontwikkeling en activiteiten van het netwerk.
2. Word lid en doe actief mee. Bezoek de netwerkbijeenkomsten, ontvang korting op de Verbiindingsdag en andere trainingen en congressen, praat mee via de Raad van Advies over de koers en inhoud, ontvang de (thema)nieuwsbrieven, ontvang toegang tot de bibliotheek met alle Acquire Publishing titels en nog veel meer! Bekijk hier alle voordelen. 

Experts uit het netwerk

Nieuws uit het netwerk