Je bent hier: Home | Competentiedag – Voor ruimte- en mobiliteitsprofessionals die verder gaan

Competentiedag – Voor ruimte- en mobiliteitsprofessionals die verder gaan


Er is vaak nog onvoldoende aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden en competenties op het gebied van projectmanagement, participatie of effectief communiceren. Herkenbaar? Meld je dan aan voor De Competentiedag op 15 oktober.

Het vak van ruimte- en/of mobiliteitsprofessional verandert sneller dan je denkt. Niet alleen vakinhoudelijk. Ook onze manier van werken wordt fundamenteel anders; meer integraal, adaptief, experimenteel.

 

Je ontmoet ook steeds vaker andere mensen binnen en buiten je eigen organisatie. Experts vanuit disciplines als milieu, economie, gezondheid en ICT schuiven aan. En wat te denken van de 'niet-professionals' die via participatietrajecten hun inbreng opeisen. Zonder verstand van zaken, althans dat denken we vaak, maar wel met energie, betrokkenheid en belangen. En al is het potentieel van samenwerken groot, andere disciplines spreken wel een andere taal en hebben een andere manier van denken en doen.

 

De competentiedag is een samenwerking van Biind, Mobycon, Stendig Advies en Antea Group. 

 

Kijk voor het programma, de sprekers en aanmelden op www.competentiedag.nl

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert