Je bent hier: Home | Biind Magazine - dossier Groen

Biind Magazine - dossier Groen


Groen is meer dan alleen een sluitpost. In het vierde digitale magazine van Biind zetten wij de waarde van groen in onze leefomgeivng in de schijnwerpers.

Biind Magazine - dossier Groen

Van groen word je gezond. Dat weten we nu wel. De vraag die ons nu bezighoudt, is hoe je concreet aantoont wat de waarde is van dat groen. Met welk percentage reduceert het ziekteverzuim? Hoeveel draagt het, in cijfers, bij aan fijnstofreductie? Met hoeveel graden wordt het koeler in de stad?

Wij willen met Biind handen en voeten geven aan zulke kwesties door professionals aan het woord te laten. Houd dit bericht in de gaten voor updates omtrent de inhoud van dit magazine.

Verschijning

Biind Magazine - dossier Groen verschijnt op 12 september 2019. Benieuwd naar de vorige editie? Je leest hem hier.

Ontvang Biind Magazine gratis

Biind verschijnt als digitaal magazine. Je kunt hem dus lezen vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone, zelfs als je onderweg bent. Handig toch? Je ontvangt het Biind Magazine gratis door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je ook gelijk aan voor onze themanieuwsbrieven zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws, de belangrijkste ontwikkelingen en de evenementen die je niet mag missen.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert