Je bent hier: Home | Verbiindingsdag

Verbiindingsdag

Op 23 september 2019 vindt de Verbiindingsdag plaats in Almere. Dé jaarlijkse ontmoetingsdag van Biind, het platform voor de fysieke leefomgeving. Je praat bij, ontmoet, leert, deelt je kennis en ervaringen. En aan het eind van de dag maak je concrete vervolgafspraken waarmee je zelf en het Biind netwerk na deze dag verder mee gaat.

De Verbiindingsdag is dé jaarlijkse ontmoetingsdag van Biind, het platform voor de fysieke leefomgeving. Aan het eind van de dag maak je concrete vervolgafspraken waarmee je zelf en het Biind netwerk na deze dag verder mee gaat.

De thema’s van dit jaar
De volgende vier onderwerpen komen op 23 september aan bod:

Een dag aan de slag met je eigen thema 
Elk netwerk volgt haar eigen programma langs best practices, debatten, masterclasses, workshops en estafettes. De gevarieerde opzet van de dag, zorgt ervoor dat jouw thema echt van alle kanten wordt belicht.  En je komt tijdens de pauzes en netwerkmomenten in contact met vakgenoten die op één van de andere thema's actief zijn. 

Samen met de Raden van Advies stellen we op dit moment het programma per netwerk samen. Nu al meer weten over de opzet van de dag? Klik dan hier.

Werk je aan of ben je geïnteresseerd in een van de thema’s/netwerken, noteer deze datum dan vast in je agenda en sluit je aan bij jouw netwerkdag. Per netwerk is er ruimte voor maximaal 50 deelnemers. Om de diepgang, interactie en daarmee de waarde voor jou als bezoeker te waarborgen. Wil je er zeker bij zijn, reserveer dan nu alvast je plek!

Samen met gemeente Almere heten we je van harte welkom op 23 september in Stadhuis Almere. Ga naar www.verbiindingsdag.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert