Je bent hier: Home | PEP Participatie

PEP Participatie

De Biind PEP-meetings zijn de ideale gelegenheid om bij te praten, kennis te maken en mee te denken over de thema’s waar Biind dit jaar mee aan de slag moet om een bijdrage te leveren aan een gezonde, veilige, prettige en duurzame fysieke leefomgeving.

Participeren moet je leren. Echt samen werken aan een visie, beleid, project of ontwerp vraagt veel van alle betrokkenen. Een gezamenlijk doel, de bereidheid om boven de partijen te staan en niet je eigen visie en belang te laten prefaleren bijvoorbeeld. Maar ook praktische vaardigheden en tools om energie in het project te krijgen en te houden. Velen van jullie hebben met vallen en opstaan de afgelopen periode stappen gezet. Maar het kan vast nog veel beter. Met die positieve insteek bundelen we de krachten rond dit thema. En nodigen je allereerst uit voor de PEP Meeting op 18 maart. Tijdens deze online brainstorm kun je aangeven welke vragen jij hebt, welke belemmeringen je om je heen ziet en welke inspirerende voorbeelden een podium verdienen. Bovendien ontmoet je (on)bekende vakgenoten en versterk je zo je netwerk!

Meld je hieronder aan!

 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert